VMBO Eindhoven

VMBO Eindhoven

Wil jij graag praktisch leren? Ga dan voor ons VMBO. Naast de theorielessen, volg je een groot aantal lessen in onze praktijkruimtes. Je leert vaardigheden die je nodig hebt om later een beroep uit te oefenen of door te stromen naar het MBO.
Leerling Kaderberoepsgerichte leerweg horeca, bakkerij en recreatie
Lotte d’Agnolo                               
Kaderberoepsgerichte leerweg

“Ik wilde graag iets praktisch doen en vind het leuk om te koken. Daarom ben ik met mijn ouders naar de informatieavond en naar de open dag van De Rooi Pannen geweest. Bij de open dag kon je zien wat er allemaal gemaakt werd. Van de lessen consumptieve techniek vind ik bakken het leukst, omdat ik het lekker vind en graag met chocolade wil werken. Mijn vader is diabetisch en ik wil graag voor hem een lekkere bonbon zonder suiker maken.

Mijn favoriete vakken zijn consumptieve techniek en gymnastiek. In de praktijklessen hebben we al kruidenboter, koekjes, groentesoep, pastasalade, pepernoten en Zwarte Pietjes van marsepein gemaakt. Het meeste neem ik mee naar huis, omdat ze thuis graag willen zien wat ik maak. Zeker als oma op bezoek komt. Het liefst zou ik later een patisseriewinkel willen hebben. Ik ben echt iemand van de praktijk, maar gelukkig zijn de theorielessen ook niet saai. We hebben leuke en goede docenten, waar ik goed mee op kan schieten, en we hebben een leuke klas.”
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo