Onderwijswinkel Eindhoven
Klik op de foto om de serie te bekijken

Onderwijswinkel Eindhoven

Lekkere trek of op zoek naar een product van het seizoen?

Op onze locatie aan de Kaakstraat 1 in Eindhoven kunt u terecht bij onze onderwijswinkel. Hier verkopen de leerlingen de door hen gemaakte producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 

Assortiment

In het assortiment zijn producten opgenomen als broodjes, taarten, gebak, maaltijden, soepen, puddingen en koude voorgerechten. Rond Sinterklaas, Kerstmis en Pasen worden er volop seizoensproducten gemaakt.


Kom gerust eens langs en geniet van al dat lekkers!
 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur

De onderwijswinkel is open tot en met 23 juni en daarna weer vanaf 4 september.

restaurant/onderwijswinkel

De heer van Lieshout is een regelmatige gast van restaurant Le Début en van de onderwijswinkel.

“Ik ben altijd directeur geweest van basisschool ‘Klim op’ en maak al gebruik van het restaurant toen de school nog gevestigd was in de Egmondstraat. Dat is al vele jaren. Nog steeds ben ik nauw betrokken bij het onderwijs en heb in diverse commissies gezeten. Elke woensdag en vrijdag ben ik in onderwijsrestaurant Le Début te vinden. Als ik niet kom, moet ik me afmelden, want ik word inmiddels gewoonweg verwacht. Het voordeel van dit restaurant is dat je elke dag een ander menu krijgt. Dat zorgt voor de broodnodige variatie. Ik ken inmiddels alle serveerdocenten, waar ik een goed contact mee heb. De Rooi Pannen is een bijzondere school met orde en discipline en een buitengewone sfeer. Na het bezoek aan het restaurant ga ik altijd naar de onderwijswinkel. Ik koop dan voor de andere dagen van de week een hoofdgerecht voor in de diepvries, soep, een dessert en worstenbroodjes. Met kerst koop ik altijd een Weihnachtstol. Deze zijn buitengewoon heerlijk. Bij het afrekenen heb ik vaak de kosten eerder opgeteld dan de leerlingen op de kassa. Het hoofdrekenen zit er nog steeds in! Ik word altijd prima geholpen.”

De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo