Student companies
Klik op de foto voor een vergroting

Student companies

Interesse in de producten en diensten van onze student companies?

Vierdejaarsleerlingen van de afdelingen MBO Handel en MBO Vormgeving ontwikkelen in teamverband een product/dienst dat in de markt wordt gezet. Ze zijn verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering.

Een student company staat ingeschreven bij de stichting ‘Jong Ondernemen’. Deze landelijke organisatie heeft als doelstelling om jongeren in staat te stellen ondernemersvaardigheden te ontwikkelen en hen te laten ervaren welke kansen en uitdagingen het ondernemerschap biedt.

Student companies MBO Vormgeving: 
· Double3  
· Wattif  
· CalmH
· KICK     
· FLEXX  
· Pepper And Salt           
· DECOZO            
· Pure Innovation             
· Lumin8              
· Sèvilt  
student company
Student company Pure Innovation

"Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het maken van mobiele oplaadstations. Ons doel is om mobiele oplaadstations te maken van zwerf/afvalhout, zodat mensen niet onnodig nieuwe bomen omkappen en daarmee de ontbossing willen verminderen. Ook het maken van een volledig recyclebaar product staat bij ons centraal.

De ECO Charge is een oplaadstation in de vorm van een houtenschijf van berkenhout met daarin verwerkt de adapter connector of inductie interface. De onderkant is van een ecologische vilt laag zodat de onderkant niet kan beschadigen. Het hout is CNC gefreesd in eigen huis. Wij maken doordachte producten die zowel bruikbaar als mooi zijn."
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo