Tilburg
Klik op de foto om de serie te bekijken

Tilburg

Een overnachting of een businessmeeting? Bij onderwijshotel De Rooi Pannen Tilburg verzorgen leerlingen dit tot in de puntjes.

 

Leuk dat u ons wilt bezoeken

Ons onderwijshotel beschikt over 19 hotelkamers. Diverse hotelketens hebben een hotelkamer ingericht die representatief is voor hun keten. Vanwege de goede recencies heeft ons onderwijshotel het predikaat highly recommended gekregen van Zoover. Bekijk ook de beoordelingen op Tripadvisor of plaats er zelf een.

Het hele jaar door is er in Tilburg van alles te beleven. Of je nu komt in de winter of in de zomer, je hoeft jezelf in Tilburg nooit te vervelen. Een dagje naar het museum, een avondje naar de film of het theater, lekker een hapje eten of gezellig winkelen, een evenement bezoeken of een dagtrip maken. Het kan allemaal in Tilburg. Kijk voor informatie op www.vvvtilburg.nl.

 

Hotelkamers

De kamers op de begane grond zijn ingericht door verschillende hotelketens: Autogrill, Bastion, Campanile, NH Hoteles, Ibis, Novotel, Van der Valk en The Albus Amsterdam Centre. Deze kamers zijn zo ingericht dat zij representatief zijn voor desbetreffende ketens.


De kamers op de tweede verdieping zijn geadopteerd door verschillende zakelijke relaties van de school: Fornu Kampri, Baeten Electric Engineering, Ballast Nedam, Frank Verhaaren/Van Olphen, KPN Telecom, Océ, Piet Klerkx en Sebregts BV. Deze kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, minibar, gastensafe, kleuren-tv, direct-dial telefoons, internetaansluiting en een luxe badkamer (overzicht hotelkamers).

Vergaderaccommodatie

Het hotel beschikt over 3 vergaderaccommodaties met direct daglicht voor zakelijke bijeenkomsten. Afhankelijk van de gewenste zaalopstelling is de meest ruime zaal geschikt voor maximaal 60 personen. Uiteraard is het mogelijk om tijdens uw bijeenkomst gebruik te maken van een lunch en/of diner. Alle zalen beschikken over audiovisuele middelen en zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur. Bekijk de informatie zalen en de prijslijst banqueting.

Informeer geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor conferenties in één van onze vergaderzalen via mevr. B. Struik (b.struik@derooipannen.nl).

Kamerprijzen

3-sterren kamer        € 52,50 per kamer per nacht

4-sterren kamer        € 62,50 per kamer per nacht

5-sterren kamer        € 77,50 per kamer per nacht

Ontbijt                      € 8,50 per persoon 

Arrangementen

Onder De Pannen Arrangement 

  • overnachting in een luxe kamer inclusief uitgebreid ontbijt
  • welkomstcadeautje op de kamer
  • welkomstdrankje in de bar
  • 4-gangendiner (excl. dranken)
  • alleen te boeken op woensdag-, donderdag- of vrijdagavond
€ 55,00 p.p. (excl. toeristenbelasting) op basis van een 2-persoonskamer, € 13,00 toeslag voor een 1-persoonskamer.

Fietsarrangement De Drie Pannen
Tijdens deze fietstocht doet u alle 3 de vestigingen van De Rooi Pannen aan: Breda, Tilburg en Eindhoven. U fietst van de ene vestiging naar de andere en ontdekt ondertussen de mooiste plekjes van Brabant.
  • ontvangst in Breda of Eindhoven met koffie/thee en friandise
  • lunch bij De Rooi Pannen Tilburg
  • overnachting bij De Rooi Pannen Breda of Eindhoven inclusief diner en ontbijt
  • lunchpakket
  • fietsroutes
 € 65,00 p.p. op basis van 2 personen (€ 12,50 toeslag voor een 1 persoonskamer)
Lunch en diner zijn exclusief drankjes. Het arrangement is uit te breiden met een extra overnachting op locatie naar keuze. Andere combinaties van de route zijn vanzelfsprekend ook mogelijk.

Openingstijden onderwijshotel

Van maandag 08.00 uur tot en met zaterdag 11.00 uur. Tijdens de schoolvakanties, weekenden en op feestdagen is het hotel gesloten.

 

Check in vanaf 16.00 uur, check out uiterlijk om 12.00 uur en op zaterdag uiterlijk om 11.00 uur.  


Routebeschrijving

hotelgast
Leon Berendse
Gast onderwijshotel Tilburg


"Naast mijn werk bij het Nederlands Philharmonisch orkest ben ik ook hoofdvakdocent fluit aan het Fontys Conservatorium. Meestal ben ik daar een dag in de week, maar als ik twee dagen op het conservatorium moet zijn, overnacht ik al vele jaren in hotel De Rooi Pannen.
Het is met afstand het mooiste hotel van Tilburg. Een prachtige entrée en mooie kamers. Een rustig en prettig gebouw. Het is hartverwarmend om te zien hoe de studenten hun best doen om het je naar de zin te maken. Een aanrader voor iedereen."
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo