Eindhoven
Klik op de foto om de serie te bekijken

Eindhoven

Onderwijshotel De Rooi Pannen Eindhoven is een bijzonder hotel met twintig hotelkamers, vier vergaderzalen en drie restaurants,. Dit onderwijshotel wordt gerund door leerlingen van MBO Horeca. U kunt als gast onderdeel zijn van dit unieke leerproces. In het onderwijshotel functioneren de leerlingen zoals in de echte praktijk en zijn gasten zoals u nodig om dit leerproces te verwezenlijken. Vanwege de goede recencies heeft ons onderwijshotel het predikaat 'highly recommended' gekregen op Zoover. Bekijk ook de beoordelingen van ons hotel of voeg er zelf een toe via Tripadvisor.

 

Eindhoven is dé High Tech stad van Nederland met veel evenementen. Dit gezellige hotel ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Eindhoven. Hotspots zoals Strijp S, het Van Abbemuseum en vele andere bezienswaardigheden zijn vanaf onze locatie gemakkelijk bereikbaar. Kijk op www.thisiseindhoven.nl voor meer informatie over de Lichtstad.

 

 

Hotelkamers

Het hotel beschikt over 16 executive kamers, 1 executive suite en 2 superior kamers die allen voorzien zijn van wifi, smart televisie en koffie- en theefaciliteiten.

De hotelketens Pullman Eindhoven Cocagne, Novotel, Ibis, Park Plaza, Van der Valk en Campanile hebben een hotelkamer ingericht die representatief is voor hun keten. Daarnaast hebben enkele bedrijven een hotelkamer ‘geadopteerd’. Deze moderne, stijlvolle kamers dragen de namen Sebregts en Dales Sanitair. Het bedrijf Hotek heeft een kamer voorzien van eigen producten en Hager laat in een kamer hun domotica zien. Leveranciers ADA Cosmetics en Blycolin hebben beide een kamer ingericht met respectievelijk Fair Trade en ECO produkten.

Vergaderaccommodatie

Het onderwijshotel beschikt over diverse vergaderzalen met direct daglicht. De CSU-zaal is zeer geschikt voor trainingen tot twintig personen. Hetzelfde aantal gasten geldt voor de Swinckelszaal, waar een smartboard staat en airconditioning aanwezig is. De Kuijpers Installatieszaal kan voor presentaties maximaal tachtig personen herbergen. Voor vergaderingen tot tien personen is er de Projectum Boardroom. Alle zalen beschikken over audiovisuele middelen. Bekijk de prijslijst.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor conferenties in één van onze 4 vergaderzalen (10 tot 80 personen, met lunch/diner).

Kamerprijzen

  Eénpersoonskamer Tweepersoonskamer Driepersoonskamer
superior kamer  € 60,00 € 68,50 -
executive kamer € 68,00 € 76,50 € 92,50
deluxe suite  € 83,00 € 91,50 € 107,50

Bovenstaande prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting     € 3,50 per persoon

Op al onze reserveringen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Arrangementen

In Eindhoven vinden talloze evenementen plaats die toeristen naar de stad trekken, zoals de Lichtjesroute, Glow of Guus Meeuwis. Boek dan een gezellig arrangement en verken de stad Eindhoven.

Onder De Pannen Arrangement  

 • overnachting in een executive kamer inclusief ontbijt
 • welkomstdrankje in de bar
 • welkomstcadeautje op de kamer
 • 4-gangendiner (excl. dranken)
Prijs per persoon op een éénpersoonskamer € 84,50
Prijs per persoon op een tweepersoonskamer € 51,50

welkomstdrankje in de bar

 • welkomstcadeautje op de kamer
 • 4-gangendiner (excl. dranken)

Prijs per persoon op een éénpersoonskamer € 73,00
Prijs per persoon op een tweepersoonskamer € 45,00 


Fietsarrangement De Drie Pannen
Tijdens deze fietstocht doet u alle 3 de vestigingen van De Rooi Pannen aan: Breda, Tilburg en Eindhoven. U fietst van de ene vestiging naar de andere en ontdekt ondertussen de mooiste plekjes van Brabant.
 • ontvangst in Breda of Eindhoven met koffie/thee en friandise
 • lunch bij De Rooi Pannen Tilburg
 • overnachting in een luxe executive kamer bij De Rooi Pannen Breda of Eindhoven
 • uitgebreid ontbijt op de overnachtingslocatie
 • 4-gangerdiner op de overnachtingslocatie (excl. dranken)
 • lunchpakket
 • welkomstdrankje
 • welkomstcadeautje op de kamer

Prijs per persoon op een éénpersoonskamer € 96,00
Prijs per persoon op een tweepersoonskamer € 65,00

De arrangementsprijzen zijn exclusief € 3,50 toeristenbelasting per persoon.

Openingstijden onderwijshotel

Onderwijshotel De Rooi Pannen Eindhoven is geopend van maandagochtend 08.00 uur tot en met zaterdagochtend 10.30 uur tijdens lesweken van de school. Tijdens schoolvakanties, op zaterdagavond, zondagavond en feestdagen is het hotel gesloten. Check in is mogelijk vanaf 16.00 uur, check out uiterlijk om 11.00 uur en op zaterdag uiterlijk om 10.30 uur.

Rates, opening hours and reservations

Routebeschrijving

hotelgast
Dhr. Travaille
Gast onderwijshotel

“Ik werkte bij Thales Cryogenics in Hengelo. Op een gegeven moment kwam een vacature in Eindhoven vrij voor hetzelfde bedrijf en ben ik hier gaan werken. Ik had via Bertes Akse gehoord (hij heeft 3 jaar lang dit onderwijshotel bezocht) dat het onderwijshotel De Rooi Pannen in Eindhoven een prima hotel is. Ik bezoek gemiddeld 2x per week het hotel.
De ontvangst vind ik uitstekend. Het is leuk om door studenten ontvangen te worden en altijd als ik kom inchecken zijn de leerlingen enthousiast. De kamers zijn groot en netjes verzorgd. Bij het ontbijt is er volop keus en de studenten komen langs met vleeswaren. Verder vind ik het prettig dat als ik mail naar de frontoffice, ik snel een bericht terug krijg. Als ik mijn hotelkamer inloop, ligt er altijd iets van een chocolaatje of een product zoals handspray klaar, dus alleen maar positieve ervaringen van mijn kant.”
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo