Breda
Klik op de foto om de serie te bekijken

Breda

Een overnachting of een businessmeeting? Bij onderwijshotel De Rooi Pannen Breda verzorgen leerlingen dit tot in de puntjes.

 

Leuk dat u ons wilt bezoeken

Ons onderwijshotel beschikt over 14 hotelkamers. Diverse hotelketens hebben een hotelkamer ingericht die representatief is voor hun keten. Vanwege de goede recensies heeft ons onderwijshotel het predikaat highly recommended gekregen op Zoover. Of lees de ervaring van vaste gast Rien Puyenbroek.
 

Breda (uitgeroepen tot beste uitgaansstad en in de top 3 van 'meest gastvrije stad' van Nederland) is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden, Breda is Nassaustad bij uitstek, en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Kijk voor meer informatie op www.vvvbreda.nl.
 

Hotelkamers

Zowel de suites op de eerste etage als de hotelkamers op de begane grond zijn sfeervol ingericht door verschillende hotelketens en zakelijke relaties, zoals Amathus hotels, Best Western, Ballast Nedam, Sebregts BV, Brouwers Interieurbouw, Até Horesca, Style et Création en Welzorg Breda. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, minibar, gastensafe, kleurentelevisie, direct-dial telefoons, data-aansluiting en een luxe badkamer.

Vergaderaccommodatie

Wij beschikken over een vergaderzaal met een capaciteit van maximaal 60 deelnemers in theateropstelling. Er bestaat de mogelijkheid om deze zaal onder te verdelen in twee kleinere zalen. Ook is er nog een tweede vergaderzaal aanwezig. Deze zaal heeft een capaciteit van 40 deelnemers in theateropstelling. De zalen zijn beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur – 22.00 uur. De zalen zijn uitgerust met uitgebreide audiovisuele middelen. Prijslijst vergaderfaciliteiten.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor geheel verzorgde conferenties in ons onderwijshotel (4 tot 100 personen). 

Kamerprijzen

3-sterren kamer      € 49,00 per kamer per nacht
4-sterren kamer      € 59,00 per kamer per nacht
Ontbijt                    € 8,50 per persoon

Arrangementen

Onder De Pannen Arrangement
  • overnachting in een 4-sterren kamer inclusief uitgebreid ontbijt
  • welkomstdrankje in de bar
  • welkomstcadeautje op de kamer
  • 3-gangendiner (excl. dranken)
€ 52,50 p.p. (excl. toeristenbelasting) op basis van een 2 persoonskamer, € 12,50 toeslag voor een 1 persoonskamer.

Fietsarrangement De Drie Pannen
Tijdens deze fietstocht van 2 dagen doet u alle 3 de vestigingen van De Rooi Pannen aan: Breda, Tilburg en Eindhoven. U fietst van de ene vestiging naar de andere en ontdekt ondertussen de mooiste plekjes van Brabant.
  • ontvangst in Breda of Eindhoven met koffie/thee en friandise
  • lunch bij De Rooi Pannen Tilburg
  • overnachting bij De Rooi Pannen Breda of Eindhoven inclusief diner en ontbijt
  • lunchpakket
  • fietsroutes
 € 65,00 p.p. op basis van 2 personen. € 12,50 toeslag voor een 1-persoonskamer. 
Lunch en diner zijn exclusief drankjes. Het arrangement is uit te breiden met een extra overnachting op locatie naar keuze. Andere combinaties van de route zijn vanzelfsprekend ook mogelijk.

Openingstijden onderwijshotel

Van maandag 08.00 uur tot en met zaterdag 11.00 uur. Tijdens de schoolvakanties, weekenden en op feestdagen is het hotel gesloten.
 
Check in vanaf 16.00 uur, check out uiterlijk om 12.00 uur en op zaterdag uiterlijk om 11.00 uur.

Rates, opening hours and reservations

Routebeschrijving

/upload/Infogids_201516/horeca/recensies/hotel-breda.gif
Andre van Vuuren

“Ik werk als opleider van docenten bij Fontys hogescholen. Een van de trajecten die ik verzorg is het behalen van het pedagogisch didactisch getuigschrift. Op de foto zie je de uitreiking van de certificaten van de geslaagde docenten. Al een aantal jaren is onze opleidingslocatie De Rooi Pannen. We komen hier elk jaar terug vanwege de prima verzorging. Studenten hebben bij binnenkomst altijd een vriendelijk woord. De lunch wordt prima verzorgd en er wordt rekening gehouden met dieetwensen van cursisten. Als er te plekke iets gekopieerd moet worden, is dit binnen een paar minuten geregeld. Soms is de internetvoorziening niet helemaal toereikend tijdens de piekuren. Dit is een verbeterpunt. Daar staat tegenover dat bij een storing de ICT-deskundige onmiddellijk ter plaatste is en problemen snel weet te verhelpen. De opstelling van tafels en stoelen wordt geheel naar wens klaar gezet. Het is prettig om na een lange dag werken niets te hoeven opruimen van koffie en theekopjes. Voor ons een goede locatie waar de gastvrijheid en de verzorging elke keer weer opnieuw van goede kwaliteit is. Op naar volgend schooljaar waar we hopelijk weer iedereen die geslaagd is zijn certificaat kunnen overhandigen.”
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo