Tilburg
Klik op de foto voor een vergroting

Tilburg

Organisatietalent nodig voor een evenement? Lokaal, regionaal, nationaal. Onze leerlingen helpen u graag.

Wij nodigen bedrijven en instellingen van harte uit om opdrachten aan ons evenementenbureau en/of hostessteam te verstrekken.

At the office

At the office is het marketing-, communicatie,- en evenementenbureau van De Rooi Pannen Tilburg. De leerlingen van de afdeling Marketing en Evenementen voeren in At the office opdrachten uit voor externe opdrachtgevers. Je kunt denken aan het maken van een social mediaplan, het ontwerpen van een flyer of het organiseren van een evenement.

 

Opdrachtgevers uit alle mogelijke branches plaatsen opdrachten bij het bureau die vervolgens door leerlingen worden uitgevoerd. At the office werkt samen met startende ondernemingen maar ook met grotere organisaties zoals gemeente Tilburg, Dancetour en basisschool Den Bijstere.

 

Het bedrijf en de leerlingen staan in At the office centraal. De leerling ervaart hoe het is om ‘echt’ te werken in de beschermde omgeving van de school en bedrijven kunnen opdrachten uit laten voeren waar ze zelf wellicht niet aan toekomen.

 

Heeft u een interessante opdracht voor At the office? Kijk dan voor meer informatie op de website van At the office of neem telefonisch of per mail contact met ons op (zie onder). 

 

Hostessteam
Het hostessteam van de afdeling MBO Toerisme/Recreatie bestaat uit eerstejaarsleerlingen Toerisme en tweedejaarsleerlingen Basisopleiding recreatie en frontoffice.

Onze leerlingen voerden al opdrachten uit voor Tilburg Ten Miles, de Warandeloop, conferenties, hiphopevenementen etc. Ook verzorgden de leerlingen verschillende promotieactiviteiten voor de gemeente Tilburg. De opdrachtgever beoordeelt de leerling aan de hand van een protocol met onvoldoende of voldoende.

Heeft u een interessante opdracht voor ons hostessteam? Laat het ons dan weten per mail (zie onder).

At the office   Hostessteam
MBO Marketing/Evenementen

Mevr. I. van Hooijdonk / mevr. A. Loonen

013-5955680

at.the.office@derooipannen.nl  

MBO Toerisme/Recreatie
Mevr. I. Meeder-Broersma
I.meeder@derooipannen.nl

/upload/Julia.jpg
Julia van Baal en Milena Plöger
Tweedejaarsleerlingen Medewerker evenementenorganisatie

"Wij werken in At the office voor Dripdropbag. Dit bedrijf is door Dianne Borrenbergs en Elian Daris opgericht. Dripdropbag verkoopt ‘protection gear’. Het bedrijf wil nu een regenbroek op de markt brengen. Wij zijn voor Dripdropbag bezig met een marketingcommunicatiecampagne. De regenbroek willen wij onder de aandacht brengen onder de doelgroep; middelbare scholieren. Wij hebben onder meer een flyer gemaakt en social media-activiteiten bedacht.

 

Werken in At the office vinden wij erg prettig. We hebben daar een grote ruimte met vergadertafels tot onze beschikking en er heerst een rustige sfeer. Je bent echt met je eigen opdracht bezig. Daardoor heb je niet in de gaten dat je op school zit."

 

Promotievideo werkwijze At the office

 

De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo