Breda
Klik op de foto voor een vergroting

Breda

Organisatietalent nodig voor een evenement? Lokaal, regionaal, nationaal. Onze leerlingen helpen u graag.

 

Wij nodigen bedrijven en instellingen van harte uit om opdrachten aan ons evenementenbureau, hostessteam en stadscamping te verstrekken.

Leerlingen van de afdeling MBO Toerisme/Recreatie Breda doen praktijkervaring op door het organiseren van sportdagen, galafeesten, excursies, activiteitendagen en diploma-uitreikingen. De evenementen worden voorbereid in al hun facetten en ook daadwerkelijk uitgevoerd.

  

Evenementenbureau en hostessteam
Esther Menkveld, e.menkveld@derooipannen.nl
Amber Jansen, a.jansens@derooipannen.nl
Linda Verpalen, l.verpalen@derooipannen.nl

leerlingen ondersteunen
Annemiek Langius
Communicatiespecialist/Sr communicatieadviseur Divisie DGO

“Wat een geweldig leuke groep hebben jullie naar ons symposium gebracht. Betrokken, enthousiast, zeer gastvrij en een waar visitekaartje. Dat zijn de eerste woorden die in mij opkomen om ze te beschrijven. Zonder problemen werden de handen uit de mouwen gestoken en toen het aan het einde een beetje uitliep, maakten zij zich eigenlijk alleen even zorgen over de bus. Dat zij nog wat langer doorwerkten was geen issue. Respect voor deze jonge dames en heren die echt een visitekaartje voor De Rooi Pannen hebben afgegeven.
Wat ik ook mooi vond, was dat ze goed in staat waren om te zien waar werk ligt en hoe problemen eenvoudig opgelost konden worden. Dat ze dit samen deden, is goed om te zien. De balies werden uitstekend bemenst, maar ook de dames/heren die met een microfoon langs publiek gingen of deelnemers de juiste weg op hielpen: iedereen kreeg de aandacht.
Allen hebben vanzelfsprekend een voldoende op alle punten gescoord, maar als er een vakje uitstekend zou zijn geweest, dan had ik daar vast en zeker op enkele punten ook gebruik van gemaakt!”
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo