BUSINESSCLUB DE ROOI PANNEN

EEN NIEUW BUSINESSCLUBJAAR, EEN NIEUW BEGIN
  De Rooi Pannen  
    Facebook Twitter LinkedIn
 
Nieuws vanuit het bestuur
Een nieuw jaar, een nieuw begin. Hoe bent u het nieuwe jaar gestart? Wij zijn dit jaar met een nieuw, ‘verjongd’ bestuur van start gegaan. Met dit bestuur staan we voor een aantal uitdagingen. Zo willen we dit jaar nieuwe stappen zetten om de businessclub verder te verjongen. Dat moet ook wel, want het ledenaantal staat onder druk en dit wordt nog onvoldoende door de aanwas van jonge, nieuwe leden gecompenseerd.

Momenteel zijn we de evenementenkalender kritisch aan het bekijken. Hebben onze events voldoende aantrekkingskracht om jonge leden binnen te halen? En hoe zorgen we ervoor dat we als businessclub voor onze bestaande leden aantrekkelijk blijven? Allemaal belangrijke overwegingen voor de toekomst en het bestaansrecht van de businessclub.

Tijdens onze algemene ledenvergadering op 16 maart in het Koning Willem II stadion hebben we deze visie met de aanwezige leden gedeeld en kennisgemaakt met de Young Business Club van Willem II. Over verjonging gesproken!

Joep Hilbink
Voorzitter
Events
Ledenvergadering bij Willem II
De jaarlijkse algemene ledenvergadering vond plaats op maandag 16 maart. Zoals voor elk event, hebben we gezocht naar een unieke locatie met een bijzondere partner. En dat was ook gelukt: het Koning Willem II-stadion in Tilburg, waar wij samenwerkten met de Bonheur Horeca Groep.

Alle gasten werden ontvangen op het veld om direct de sfeer van het stadion te proeven. In bijpassende stijl werd een frisse ‘grascocktail’ geserveerd.

Tijdens een prima verzorgd hapje en drankje in Het Paleis heette de algemeen directeur van Willem II ons welkom. Hierbij werd kort wat verteld over de historie, de sportieve uitdaging in de Eredivisie en de Young Business Club van Willem II. meerů
Nieuwe events
Borrel
Een borrel zoals een échte borrel kan zijn. Laagdrempelig, informeel en juist daarom zo gezellig. Exacte datum en locatie worden later bekend gemaakt.
meerů
In the spotlight: Joris van Loon
Blij verrast was ik toen ik hoorde dat ik genomineerd was voor een De Rooi Pannen-award. Ik was op de hoogte van het bestaan van deze awards, omdat 2 vrienden van mij in het verleden daarvoor genomineerd waren: Maykel Maas en Leon van Lier. Leon heeft zelf in 2012 de award Handel gewonnen.

Wanneer ik terugkijk op mijn schoolperiode, dan herinner ik mij De Rooi Pannen als een gezellige school met een breed scala aan leerlingen. Praktijk werd op een leuke manier in de klas gebracht. meerů
Ledennieuws
Wijffels Tilburg bestaat 25 jaar
“Nadat ik, Lauran Wijffels, de opleiding MDS op De Rooi Pannen had afgerond, was ik zo’n 12 jaar werkzaam voor 2 verschillende werkgevers. Begin 1990 startte ik mijn eigen bedrijf in kantoorinrichting en -meubilair en nu bestaan we dus 25 jaar.
Deze mijlpaal hadden wij nooit kunnen bereiken zonder een grote schare trouwe klanten. Mede dankzij hen hebben we ook in de afgelopen jaren een gestage groei door gemaakt. We zijn als familiebedrijf uiteraard blij dat onze zoon Kevin alweer bijna 10 jaar bij ons werkzaam is en het bedrijf daarmee ook toekomstbestendig maakt.” meerů
De Rooi Pannen vertelt
Open huis MBO Marketing/Evenementen
Drie leerlingen van MBO Marketing/Evenementen hebben donderdag 15 januari een open huis op hun locatie aan de Wandelboslaan in Tilburg verzorgd. Zowel de voorbereiding als de uitvoering lag grotendeels in hun handen. Van 16.00 tot 19.00 uur waren genodigden welkom om binnen te lopen om kennis te maken met de dit schooljaar gestarte sector MBO Marketing/Evenementen. Onder de genodigden waren een aantal stagebedrijven, vertegenwoordigers van toeleverende scholen, collega’s van andere De Rooi Pannen-vestigingen en journalisten. meerů
Nieuwe leden stellen zich voor
Nieuw bestuurslid: Brent Harsveld
Mijn naam is Brent Harsveld, 31 jaar en heb in 2007 de opleiding Horecaondernemer/-manager in Tilburg afgerond. Ik ben al een tijdje lid van Businessclub De Rooi Pannen en nu ook bestuurslid.

Tijdens en na mijn studie ben ik in de horeca blijven werken met name voor (inter-)nationale hotelketens. Ik heb diverse functies bekleed binnen de F&B en het algemeen management. Ik heb een aantal keer als introducé een event van de businessclub bijgewoond en voelde nog steeds die verbondenheid met De Rooi Pannen. Om deze reden wil ik graag ook iets terug doen door o.a. de praktijk en theorie beter op elkaar af te stemmen. Daarnaast wil ik proberen om de businessclub vooral interessant te maken voor de (jonge) afgestudeerden en hen te laten ervaren dat deze club daadwerkelijk iets kan toevoegen. Netwerken in een ontspannen sfeer op fantastische locaties! meerů
Businessclub De Rooi Pannen
Secretariaat Businessclub De Rooi Pannen
Postbus 1458
5004 BL Tilburg
Tel: 013 - 595 56 31
Fax: 013 - 595 56 28
Stuur een e-mail