BUSINESSCLUB DE ROOI PANNEN

OKTOBER 2014, JAARGANG 2
  De Rooi Pannen  
    Facebook Twitter LinkedIn
 
Nieuws vanuit het bestuur
Maandag 13 oktober houdt De Rooi Pannen haar tweejaarlijkse ondernemersavond. 20 jaar geleden, tijdens de ondernemersavond in 1994, werd onze businessclub opgericht. Businessclub De Rooi Pannen is daarmee de oudste MBO-alumnivereniging van Nederland.

Om dat te vieren hebben wij op 13 september een groot lustrumfeest gegeven in de mergelgrotten van Berg en Terblijt. Met een geweldige live-band en een optreden van Karin Bruers en Björn van der Doelen. Een memorabel moment was voor mij persoonlijk, toen ik als voorzitter op het podium stond met de oprichter van de businessclub, Aad van der Plas, en alle voorzitters: Stijn Slegers (1994-2005), Ruud Henneman (2005-2008) en Paul Mols (2008-2013).

Op naar ons 25-jarig bestaan!

Joep Hilbink, voorzitter
Events
Lustrumviering Businessclub De Rooi Pannen
Het vierde lustrum van de businessclub werd op zaterdag 13 september met ruim 140 gasten gevierd in België en Limburg. Bestuurslid Luuk Steel doet verslag van deze feestelijke dag.

“Door het prima weer, de mooie locaties en het aangenaam gezelschap was het een gezellige dag. Vanuit Tilburg vertrok een bus vol enthousiaste leden naar het zuiden van het land, maar ook de eigen auto was natuurlijk een optie. We werden 's middags ontvangen bij Hotel Malpertuus in Riemst (net over de grens in België) met koffie en vlaai. meerů
Komende events
13 oktober Ondernemersavond
De Rooi Pannen is hét centrum voor ondernemersonderwijs. Vanzelfsprekend hechten we veel waarde aan onze uitstekende contacten met het bedrijfsleven. Om deze goede onderlinge band te benadrukken organiseert De Rooi Pannen in samenwerking met de businessclub de tweejaarlijkse ondernemersavond. Dit evenement vindt op maandag 13 oktober plaats in de vestiging aan de Kaakstraat in Eindhoven. meerů
Ledennieuws
Allinco Systems
Mijn naam is Rob Harmsen en ik ben als accountmanager ICT reeds 10 jaar werkzaam bij Allinco Systems. Wij bieden onze klanten naast de traditionele computerapparatuur ook diensten, zoals VoIP telefonie, mobiele telefonie, WiFi-netwerken en Cloud-oplossingen met Citrix en Office365.
Momenteel is met name de hospitality sector (horeca/toerisme/recreatie) volop aan het investeren in draadloze netwerken voor gasten. Bent u geïnteresseerd in een goed dekkend en beschikbaar WiFi-netwerk? Neem contact met mij op! Allinco Systems kan u informeren en adviseren wat voor uw wensen de juiste oplossing is. U kunt mij bereiken via 076-5780496 of per e-mail op rharmsen@allinco.nl. Bezoek ook eens onze website voor meer informatie en referenties, http://www.allinco-systems.nl. meerů
In the spotlight: oud-voorzitters businessclub
Businessclub De Rooi Pannen bestaat 20 jaar. Hoe kijken de vier oud-voorzitters terug op de periode dat zij voorzitter waren? Onze huidige voorzitter, Joep Hilbink, vroeg het hen.

1. Wat is je mooiste herinnering aan Businessclub De Rooi Pannen?
Stijn: “Mijn mooiste herinneringen zijn de twee buitenlandse reizen met de club; bij het eerste lustrum gingen we naar de Champagnestreek en het tweede lustrum naar Schotland. Ook mijn erelidmaatschap draag ik met een trots gevoel.”

Ruud: “Waar ik met veel plezier op terugkijk, is de Champagnereis naar Epernay: een volledig verzorgd weekend met culinaire hoogstandjes, maar vooral ook veel gezelligheid. Van de leden die er toen bij waren, zijn er nog steeds veel lid. Dat zegt wat.”

Paul: “Het dagevent Amsterdam. We zijn die dag op plaatsen geweest waar je normaal niet komt, zoals het ING-hoofdkantoor en backstage in de Amsterdam Arena.” meerů
De Rooi Pannen vertelt
Reünie MBO Horeca Tilburg
De afdeling MBO Horeca Tilburg bestaat 40 jaar. Op woensdag 24 september werd daarom een reünie georganiseerd in samenwerking met Tilburg Culinair. De reünie vond ook plaats op het terrein van dit event in het centrum van Tilburg. Na de officiële opening kon samen met oud-klasgenoten en -docenten worden bijgekletst onder het genot van al het culinaire dat op het plein aangeboden werd. Natuurlijk was er ook lekkere muziek. meerů
Nieuwe leden stellen zich voor
Nieuw bestuurslid: François Heijblom
Mijn naam is François Heijblom, woonachtig in Etten-Leur. Getrouwd en vader van 2 kinderen, Sven en Eva. Ik ben geboren in Ulvenhout en opgegroeid op de camping van mijn ouders, Camping Bosweelde. Aldaar van kleins af aan meegewerkt op alle afdelingen van de camping.

In 1998 heb ik in Tilburg de MTRO afgerond, richting recreatie-horeca. Aansluitend aan mijn afstudeerstage ben ik blijven werken bij de horecatak in het NAC-stadion in Breda. Diverse functies bij zowel de publieke - als zakelijke/VIP-catering bekleed en uiteindelijk eindverantwoordelijk geworden voor de gehele horeca in het stadion.

In het voorjaar van 2014 heb ik mijn eigen bedrijf opgestart, Heijblom Koffie. Als groothandel lever ik koffie en alle toebehoren aan de horeca , de retail, de particuliere markt en zo ook een koffie totaalconcept voor het MKB. Service, samenwerking en de juiste aandacht is een kwaliteit. Heijblom Koffie gaat daarom ook verder dan het leveren van een product. meerů
Businessclub De Rooi Pannen
Secretariaat Businessclub De Rooi Pannen
Postbus 1458
5004 BL Tilburg
Tel: 013 - 595 56 31
Fax: 013 - 595 56 28
Stuur een e-mail