BUSINESSCLUB DE ROOI PANNEN

NIEUWSFLITS OKTOBER 2019
  De Rooi Pannen  
    Facebook Twitter LinkedIn
 
Jubileumfeest

Beste businessclubleden, 

Op 20 september hebben wij ons 25-jarig bestaan gevierd met een spetterend feest bij De Rooi Pannen in Tilburg. Onder de genodigden waren ook vele oud-studenten van wie er zich ook hebben aangesloten bij onze mooie businessclub. Helaas hebben wij veel van onze leden niet mogen of kunnen begroeten om samen het glas te kunnen heffen op 25 jaar Businessclub De Rooi Pannen.

Voor diegenen die niet aanwezig waren: de foto’s staan op onze facebookpagina maar zijn ook te bekijken via: https://myalbum.com/album/WTxuEfvkzucb.

Nieuwe locatie De Rooi Pannen Breda

De Rooi Pannen Breda heeft een nieuwe locatie: half juni is de Hospitality Campus op het terrein van de voormalige Seeligkazerne geopend. Dat gebeurde met een enorme knal, zoals dat hoort bij een kazerne. Wij zijn natuurlijk allemaal reuzebenieuwd naar deze prachtige locatie. Voor de businessclubleden zijn wij een bezoek aan deze locatie aan het plannen eind november, begin december. Details en info volgen via de mail.

Sylvester Tour 2019

Zo tegen het eind van het jaar begint bij iedereen weer de Sylvesterkriebel te ontstaan: welke plaats, welke dag en welke restaurants gaan we deze editie aandoen? De exacte datum is nog niet bekend maar de Sylvester Tour zal in de derde week van januari plaatsvinden.

Businessclub De Rooi Pannen
Secretariaat Businessclub De Rooi Pannen
Postbus 1458
5004 BL Tilburg
Tel: 013 - 595 56 31
Fax: 013 - 595 56 28
Stuur een e-mail