UITNODIGING
ONTBIJTMEETING
  De Rooi Pannen  
 

Beste businessclublid,

Onze eerste meeting na het zomerreces staat gepland op 13 september. En hoe kun je de dag beter starten dan met een goed ontbijt? Daarom nodigen wij jullie uit voor een ontbijtmeeting op 13 september van 7:00 uur tot 9:30 uur.

Zoals de save the date al aangaf, hebben wij een locatie gevonden met ‘herrie in het midden van Brabant’ die iedereen vast wel kent.

Locatie
Hotel Restaurant De Druiventros
Bosscheweg 11
5056 PP Berkel-Enschot

Programma
7:00 – 7:15 uur Ontvangst
7:15 – 7:45 uur Ontbijt (selectie van het ontbijtbuffet incl. koffie, thee, melk en jus d’orange)
8:00 – 9:00 uur Presentatie door Rob Zoontjens (eigenaar De Druiventros)

Kosten
€ 10,- voor jou als lid en € 12,50 voor jouw introducé(s), die we ook graag verwelkomen.

 

Informatie locatie en spreker

‘Herrie in De Druiventros’ heeft de familie Zoontjens uit Berkel-Enschot geen windeieren gelegd. Het horecagezin mag dan in de tv-serie van RTL4 geregeld als suffe Brabanders worden afgeschilderd; ze hebben er ook wel degelijk baat bij.

Rob Zoontjens en Janny Zoontjens-Mutsears kunnen erom lachen. Ze hebben tijdens de opnamen veel opgestoken. “We hebben met onze koks op een andere plek een kijkje in de keuken kunnen nemen. Dat was leerzaam en daar kom je anders niet aan toe of sta je amper bij stil. Daar hoef je je ook niet voor te schamen. Elke beroepsgroep kan wat van collega’s leren. Burgemeesters en advocaten delen ook elkaars kennis”, aldus Rob.

Bovendien zijn ze ineens bekende Nederlanders geworden. Janny: “Mensen willen met ons op de foto. We worden herkend. Onlangs was er een stel dat helemaal vanuit Hoorn naar Berkel-Enschot was afgereisd om een kopje koffie te komen drinken. Maar vooral om hier sfeer te proeven.” Rob: “Waar we ook zijn, iedereen begint over die serie. Afgelopen jaar vierden we ons traditionele sinterklaasfeest in een vakantiepark. Daar hadden ze het eveneens over De Druiventros.”

‘Schoonmoeder bekend probleem’

Vooral zijn band met zijn schoonmoeder wordt dan besproken. “Het is een bekend probleem. Er wordt veel over gezongen en geschreven. Iemand vertelde mij dat hij het al veel vond om één keer in de drie weken zijn schoonmoeder te bezoeken. Ik zie haar bij wijze van spreken dag en nacht, maar ik heb er echt een goed contact mee.

Ik zie De Druiventros als onze gezamenlijke trots. Het is ooit als een klein café begonnen, maar we kunnen er niet omheen dat er wat moest gebeuren. Dan denk ik aan het interieur, maar ook aan de mensen die hier al een jaar of dertig werken. Hun betrokkenheid is heel belangrijk. Ik zie het als onze taak om daar iets nieuws omheen te bouwen.”

AANMELDEN
De informatie in deze uitnodiging wordt met de meeste zorg samengesteld. Het copyright berust bij De Rooi Pannen. Er mag geen informatie zonder voorafgaande toestemming worden gebruikt. De Rooi Pannen is niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolledige of onjuiste informatie.