HERINNERING JUNI EVENT   De Rooi Pannen  
 

Beste Businessclub-lid,

Had je 12 juni al in je agenda gezet? Graag ontmoeten we je nog net vóór de zomerperiode om bij te praten over de afgelopen tijd én de vakantieplannen alvast door te spreken!

We hebben voor die avond een leuke, bijzondere locatie gevonden, namelijk Arbies Beachhouse@Strandbad en verwachten je daar graag vanaf 17.30 uur.

Programma 
Ontvangst 17.30 - 18.15 uur 
Presentatie ‘Ontdek verborgen omzet’ 18.15 – 19.00 uur 
BBQ en napraten vanaf 19.00 uur

Zoals jullie van ons gewend zijn, zal de hele avond weer prima verzorgd zijn en de kosten vallen best weer mee, nl. € 17,50 voor jou als lid en € 25,- voor je introducé(e), die we ook graag verwelkomen (incl. drank).

Over presentatie ‘Ontdek verborgen omzet’
Diverse wetenschappers zijn het er over eens, 95% van het gedrag gebeurt onbewust. Dat betekent dat de gast in de horeca ook andere keuzes maakt als kleine elementen net anders zijn. Wist je dat gasten langer ergens verblijven met langzame muziek? En dat hetzelfde gerecht duurder lijkt wanneer er een euroteken bij staat? Consumatics verricht onderzoek naar onbewust consumentengedrag. De oprichtster van deze organisatie, Wenda Linthorst, neemt jullie graag mee in de 60 factoren die de gast beïnvloeden. Doe kennis op rondom psychologie en neuromarketing!

Over Wenda Linthorst-Kielstra

Denk je aan onderzoek, dan denk je aan Wenda Linthorst. Deze dame weet op energieke wijze te delen hoe consumentengedrag onbewust wordt beïnvloed. Met haar achtergrond in de gastvrijheidsindustrie en Nyenrode heeft ze het succesvolle onderzoeksbureau Consumatics opgezet dat op tegendraadse wijze kijkt naar het verkrijgen van informatie over de consument. Intussen is ze mede-eigenaar van deze organisatie dat o.a. werkt voor Albert Heijn, Pathé, Shell en Nivea. In een sneltreinvaart en op praktische wijze deelt deze veelgevraagde spreker wetenschappelijke inzichten over de gast.

Adresgegevens
Arbies Beachhouse@Strandbad
Rauwbrakenweg 38, 
5056 EJ Berkel-Enschot 
tel. 013 533 1282 
(www.arbies.nl)

Hopelijk tot 12 juni!

Groet namens het bestuur,
Brent Harsveld
Voorzitter

AANMELDEN
De informatie in deze uitnodiging wordt met de meeste zorg samengesteld. Het copyright berust bij De Rooi Pannen. Er mag geen informatie zonder voorafgaande toestemming worden gebruikt. De Rooi Pannen is niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolledige of onjuiste informatie.