HERINNERING ALGEMENE LEDENVERGADERING   De Rooi Pannen  
 

Beste businessclublid, 

Graag willen wij je uitnodigen voor de algemene ledenvergadering van Businessclub De Rooi Pannen op woensdag 14 maart 2018. Het programma ziet er als volgt uit.

Programma alv
17.30 uur Welkom bij THREE-SIXTY
18.30 uur Alv
20.00 uur Einde vergadering, walking dinner
21.30 uur Einde bijeenkomst, vertrek


Heeft u dieetwensen voor het walking dinner? Laat ons dit dan uiterlijk 11 maart weten.

Locatiegegevens 
THREE SIXTY 
Huygensweg 10 
5466 AN Veghel
Naam ruimte: THE TWIST, THE MAKE OVER

Parkeren: Indien mogelijk zo veel mogelijk carpoolen i.v.m. het tegengaan van verspilling en het beperkt aantal parkeerplaatsen.

Over THREE-SIXTY 
THREE-SIXTY is het nieuwe innovatiecentrum tegen de verspilling van food én tegen verspilling van talent. Het voormalige distributiecentrum op het industrieterrein “De Dubbelen” van Veghel is, na 10 jaar leegstand, nu dé plek waar ondernemers, overheden, studenten en startups samen innovatieve concepten ontwikkelen en testen voor diverse vraagstukken.

Over De Verspillingsfabriek
De Verspillingsfabriek vestigde zich als eerste pandbewoner van THREE-SIXTY. De Verspillingsfabriek heeft een belangrijk uitgangspunt: voedsel dat eerder bestemd was als menselijk voedsel herbestemmen als menselijk voedsel. Afwaardering van reststromen tot diervoeding of biovergisting zien wij namelijk ook als verspilling. Zo blijven we hoog aan het werk op de ladder van Moerman. Andere doelstellingen zijn om binnen twee jaar kostendekkend te produceren en een aanzienlijke groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan de slag te hebben. Voedselverspilling in de keten moet verminderd zijn en de fabriek dient als inspiratie om wereldwijd voedselverspilling tegen te gaan. 


Meld je snel aan voor de alv en tot ziens op woensdag 14 maart in Veghel!


AANMELDEN
De informatie in deze uitnodiging wordt met de meeste zorg samengesteld. Het copyright berust bij De Rooi Pannen. Er mag geen informatie zonder voorafgaande toestemming worden gebruikt. De Rooi Pannen is niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolledige of onjuiste informatie.