UITNODIGING
DRP ON TOUR
  De Rooi Pannen  
 

Datum
13 december 2017

Ontvangst
18.00 uur

Locatie
Breepark Breda
Bavelseparklaan
4817 ZX, Breda

Kosten
Leden € 20, introducés € 35

Beste leden,

Deze uitnodiging heeft even op zich moeten wachten. We willen jullie het allerbeste brengen en daarom zijn we blij om jullie uit te kunnen nodigen voor een evenement waarin een spiksplinternieuwe locatie en vooral jij zelf centraal staat.

Graag ontvangen we jullie op woensdag 13 december om 18.00 op het Breepark te Breda voor DRP on tour. Breepark draait om doen wat je leuk vindt. Dat gaat natuurlijk naadloos samen met de activiteiten en de bijeenkomsten van de BusinessClub. In het grote vrijetijdsgebied aan de rand van Breda komen horeca, entertainment, sport en natuur op unieke wijze samen. De BusinessClub heeft het voorrecht om deze locatie al voor opening aan haar leden te kunnen laten zien.

Samen nieuwe inspirerende plekken bezoeken vinden we fantastisch om te doen. Wat we ook heel leuk vinden om te doen, is samen wat te leren. Daarom sta jij woensdag 13 december centraal in je eigen zoektocht naar je voorkeursstijl in omgang met anderen en leiding geven. Samen met Martijn Jungst bewandelen we samen de wereld van verschil. We willen over deze inspirerende training en zoektocht nog niet te veel vertellen om zo iedereen open het seminar in te laten gaan.

Programma
18.00 uur Ontvangst
19.00 uur Rondleiding Breepark
19.30 uur Start “wandeling in de wereld van verschil”
21.00 uur Borrel

Meld je aan via onderstaande link en graag tot de 13e!

AANMELDEN
De informatie in deze uitnodiging wordt met de meeste zorg samengesteld. Het copyright berust bij De Rooi Pannen. Er mag geen informatie zonder voorafgaande toestemming worden gebruikt. De Rooi Pannen is niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolledige of onjuiste informatie.