UITNODIGING
ALGEMENE LEDENVERGADERING
  De Rooi Pannen  
 

Datum
20 maart 2017

Ontvangst
18.00 uur

Locatie
Philips Stadion
Frederiklaan 10a
Hoofdingang, nummer 8
5616 NH Eindhoven

Parkeren in de directe omgeving is na 18.00 uur kosteloos. Bij het stadion kost een parkeerkaart €3,50 voor 4 uur of €5,- voor 10 uur.


Kosten
Leden: gratis
Introducé(e): €5,- 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste businessclublid,

Het bestuursjaar loopt weer teneinde, wat is het jaar voorbij gevlogen. Als de dag van gisteren herinneren we ons dat we binnenliepen bij Golfbaan Prise d'Eau in Tilburg. Via deze weg willen wij je van harte uitnodigen voor de ALV 2017 van onze Businessclub.

Dit jaar willen wij met jou terugkijken op het afgelopen jaar met daarin de hoogtepunten als het High Wine-evenement en het bezoek aan de Bavariabrouwerijen. Maar nog belangrijker, wij willen samen met jou kijken naar de toekomst; waar staan we nu en waar gaan we naar toe met de club. Dit jaar staat natuurlijk ook in het teken van 50 jaar De Rooi Pannen - het onderwijsinstituut dat ons verbindt en natuurlijk gaan wij daar als businessclub ook bij stilstaan.

Het programma ziet er als volgt uit:
18.00 - 18.30 uur: ontvangst - lounge 1e etage
18.30 - 19.45 uur: bijeenkomst - spelershome Sjef van Run
19.45 - 21.00 uur: walking dinner - Erik Gerets
21.00 - 21.30 uur: korte tour kleedkamers PSV
21.30 - 22.30 uur: borrel - einde


Het is kortom een avond waar je bij moet zijn en dan zeker op een locatie als deze. Want wie komt er nu zomaar in de kleedkamers van de topspelers van onze Brabantse trots in voetballand?

Meld je snel aan en tot ziens op 20 maart in het Philips Stadion in Eindhoven!

AANMELDEN
De informatie in deze uitnodiging wordt met de meeste zorg samengesteld. Het copyright berust bij De Rooi Pannen. Er mag geen informatie zonder voorafgaande toestemming worden gebruikt. De Rooi Pannen is niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolledige of onjuiste informatie.