SYLVESTERTOUR   De Rooi Pannen  
 

Geacht businessclublid,

Wij zijn verheugd u te mogen uitnodigen voor de jaarlijkse Sylvestertour op dinsdag 17 januari 2017.

De Business Club wil de contacten met de vestigingen in Breda en Eindhoven graag intensiveren. Mede daarom nodigen wij u uit voor een culinaire tour door bourgondisch Breda. Zoals vanouds bezoekt u diverse restaurants en maakt u tussendoor een wandeling om na te praten over de culinaire beleving.

U wordt om 18.00 uur verwacht bij restaurant Hemels. In de straat is volop parkeer gelegenheid (gratis parkeren vanaf 18.00 uur). In het restaurant wordt u ontvangen met een drankje en een amuse. Van daaruit bezoeken we in groepen drie andere restaurants, allen gelegen op loopafstand. We komen daarna weer bij elkaar voor het dessert en koffie bij Hemels. De avond is rond 22.30 uur afgelopen.

De kosten voor deze avond bedragen € 25,00 voor businessclubleden en € 45,00 voor introducés. Inschrijven is mogelijk via de website van de Business Club, waarna u een bevestiging ontvangt. De deelnemerslijst wordt gepubliceerd op de website.

Wij wensen u alvast prettige feestdagen en ontmoeten u graag op 17 januari in Breda!

Namens het bestuur van Businessclub De Rooi Pannen,
Brent Harsveld, voorzitter

---------------------------------------------------------------------------------------

 
Datum:
Dinsdag 17 januari 2017

Ontvangst:
18.00 uur

Startlocatie:
Restaurant Hemels
Wilhelminastraat 23,
4818 SB Breda


Prijs:
€25,00 voor businessclubleden en €45,00 voor introducés


AANMELDEN
De informatie in deze uitnodiging wordt met de meeste zorg samengesteld. Het copyright berust bij De Rooi Pannen. Er mag geen informatie zonder voorafgaande toestemming worden gebruikt. De Rooi Pannen is niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolledige of onjuiste informatie.