UITNODIGING
HIGH WINE
  De Rooi Pannen  
 

Datum
Woensdag 23 november 2016

Tijd
18.00-22.30 uur

Locatie 
De Rooi Pannen
Dr. Ahausstraat 1
5042 EK Tilburg

Kosten
Leden € 25,-/introducés € 35,-

---------------------------------------------------------------------------------------

Beste businessclublid,

Wij nodigen u graag uit voor de High-Wine tasting op woensdag 23 november. Op deze avond laten wij u kennismaken met de mooiste gerechten, voor u bereid door leerlingen van De Rooi Pannen, en de bijzondere wijnen die voor u uitgezocht zijn bij de gerechten. De avond zal plaatsvinden in de inspirerende omgeving van het hoofdgebouw. Sjoerd de Wit van Wines & Bubbels zal tijdens deze avond u een kijkje geven in de Nederlandse wijnbouw en hoe deze zich verhoudt ten opzichte van de wereldwijde wijnbouw.

De kosten voor deze avond bedragen € 25,- voor leden en € 35,- voor introducés. Deelname aan het evenement is op basis van inschrijving. Na inschrijving via de website ontvangt u de bevestiging en de factuur. De deelnemerslijst wordt gepubliceerd op de website van de businessclub. Bij de locatie is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Graag tot woensdag 23 november!

Groet, Dolf Paulissen en Remco Coppejans (eventcoordinator)

Businessclub De Rooi Pannen

06-54785623 / r.coppejans@fraghygiene.nl

AANMELDEN
De informatie in deze uitnodiging wordt met de meeste zorg samengesteld. Het copyright berust bij De Rooi Pannen. Er mag geen informatie zonder voorafgaande toestemming worden gebruikt. De Rooi Pannen is niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolledige of onjuiste informatie.