BUSINESSCLUB DE ROOI PANNEN

VERANDERING
  De Rooi Pannen  
    Facebook Twitter LinkedIn
 
Nieuws vanuit het bestuur
Het bestuur is verheugd te melden dat er nog steeds een gestage groei zit in het aantal leden van de businessclub. Verder heeft voorzitter Brent persoonlijk nog heuglijk nieuws: hij is per 1 oktober aan de slag gegaan bij Mise en Place, als relatiemanager voor de regio Brabant. Ten slotte is het bestuur druk bezig om een nieuwe datum in het voorjaar te vinden voor het jachtevent dat eerder niet door is gegaan. Meer informatie volgt later. Het eerstvolgende event is de high winetasting op 23 november.
Back to Business met Bavaria
Voor ons evenement Back to Business op 13 september brachten we een bezoek aan de brouwerij van Bavaria in Lieshout. De vooruitzichten waren goed; we hadden een mooi aantal aanmeldingen, nieuwe en jonge introducés en een heerlijk zomerse temperatuur. Dit kon niet mis! En dat ging het ook niet. Het event bij Bavaria was simpelweg uitmuntend. We begrepen meteen weer waar het begrip ‘Brabantse gastvrijheid’ vandaan komt. Bavaria is wat ons betreft een meer dan uitstekende partner van Businessclub De Rooi Pannen.

Tegen 17.00 uur druppelden onze leden met hun introducés binnen. In het Brouwerijcafé werd iedereen ontvangen met, zoals men dat in Brabant doet, een écht worstenbroodje en werden direct contacten gelegd onder het genot van het brede assortiment van Bavaria. meerů
Aankomende events
23 november: high wine (SAVE THE DATE)
21 december: DRP On Tour

Events 2017
25 januari: sylvestertour
22 februari: coffee & business
13 maart: algemene ledenvergadering
mei: businessspeeddate
Heb jij mooie herinneringen aan De Rooi Pannen die je met ons wilt delen?

De Rooi Pannen behaalt in oktober 2017 een bijzondere mijlpaal, namelijk haar 50-jarige bestaan. Duizenden mensen hebben er, net zoals jij, gestudeerd of gewerkt en bijgedragen aan de school zoals die nu is. Via www.50jaarderooipannen.nl vragen we jouw hulp in de voorbereidingen op het jubileum, dat uiteraard groots gevierd wordt.

Wij zijn namelijk op zoek naar beeldmateriaal, zoals foto’s en filmpjes, van mensen die de afgelopen 50 jaar op welke manier dan ook een band hebben gehad met de school. Oud-leerlingen zijn uitgevlogen naar vele branches en naar zeer diverse plekken over de hele wereld. Hopelijk kunnen ook zij bereikt worden, zodat ze een bijdrage kunnen leveren.

meerů
Ledennieuws

Nieuw adres voor Advies013

Advies013, hypotheken & verzekeringen is verhuisd naar het centrum van Goirle. Vanuit het pand aan de Muldersweg 19 – gelegen in winkelcentrum de Hovel - wordt advies gegeven aan particulieren en zelfstandigen op gebied van hypotheken, financiering en verzekeringen. Voor pensioenen heeft Advies013 een samenwerkingsverband met een gespecialiseerd kantoor op dat gebied.

 

Het pand aan de Muldersweg is gemakkelijk te bereiken en er is ruim voldoende gratis parkeerplaats. Businessclublid Wilfred van Pelt en zijn collega’s nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met de persoonlijke dienstverlening van Advies013!

meerů
De Rooi Pannen verteltů

Onderwijsrestaurant Les Tuiles Rouges heropend

Het onderwijsrestaurant Les Tuiles Rouges van MBO Horeca in Eindhoven is sinds 14 september weer geopend, in een geheel nieuw jasje. Tijdens de zomervakantie werd de oude inrichting vervangen door een compleet nieuwe styling met warme groene tinten. De officiële heropening gebeurde aan de hand van het doorknippen van een lint door de oudste en jongste medewerker van MBO Horeca Eindhoven, te weten Wout Hoebink en Anne Mesu. Zo’n 80 gasten woonden dit feestelijke moment bij, waarbij de champagne rijkelijk vloeide en de tapashapjes zonder enige moeite naar binnen gleden. Lichte trek gekregen van dit bericht? De komende weken worden er weer diners geserveerd in Restaurant Les Tuiles Rouges, reserveren is weer mogelijk.

meerů
Nieuwe leden stellen zich voor...

Raoel Jörissen

Mijn naam is Raoel Jörissen. Ik ben 42 jaar, ondernemer, woonachtig in België en vader van een tweeling van 5 jaar. Sinds dit schooljaar ben ik lid van de businessclub. Een toffe club, dat is me wel duidelijk geworden na een rondje Bavaria.

Als oud-leerling van de MDS pas ik dagelijks nog de materie toe die men destijds heeft getracht bij te brengen. Ik zeg getracht, omdat ik niet de meest gemotiveerde student was. Het was allemaal nog teveel papierenkennis; de daadwerkelijke praktijk voelde nog ver van mijn bed. Het was óf praktijkgericht (BD) óf theoretisch/commercieel (C), een goede mix was er niet. Misschien is dat ook wel de reden dat ik vorig jaar gestart ben met begeleiden van stagiairs van de opleiding Junior accountmanager van de afdeling MBO Handel. Fantastisch! Ik herken veel van mezelf in deze jonge ondernemers die de bel wel hebben horen luiden, maar… Enfin, uiteindelijk is het bij mij ook allemaal goed gekomen, maar ik ben van mening dat je eigen inzet en een passende opleiding het fundament leggen voor latere kansen.

En nu? Ondernemer dus. Waarin? Mijn bedrijf i-comfort is met name actief in de educatieve en zakelijke markt en zorgt voor een totaal geslaagde implementatie van (interactieve) hard- en software. Denk hierbij aan de inrichting van vergaderruimtes en leslokalen met grootformaat touchscreens en HD-projecties. We helpen onze klanten met de keuzebepaling en zorgen dankzij continuïteitsgaranties en een snelle on site service zodat men ook lang na de aanschaf tevreden blijft; ons team van professionals biedt altijd de gewenste ondersteuning. Wist u al dat de afdeling VMBO Eindhoven en i-comfort hebben de handen ineen geslagen op het gebied van AV en interactief?

Mijn enthousiasme kan ik moeilijk verbergen en voel dit enthousiasme bij de andere businessclubleden. Met groot genoegen kijk ik uit naar de volgende bijeenkomst en heb ook het volste vertrouwen in de onderlinge samenwerking binnen de club.

meerů
Businessclub De Rooi Pannen
Secretariaat Businessclub De Rooi Pannen
Postbus 1458
5004 BL Tilburg
Tel: 013 - 595 56 31
Fax: 013 - 595 56 28
Stuur een e-mail