BUSINESSCLUB DE ROOI PANNEN

FOCUS OP VERBINDEN
  De Rooi Pannen  
    Facebook Twitter LinkedIn
 
Nieuws vanuit het bestuur
Binnen het bestuur hebben we een vacature vrij voor eventcoördinator(v). Lijkt jou dit een uitdaging? Neem dan contact op met mij via telnr. 06 - 12 42 77 17. Ik zie je reactie graag tegemoet.

Groet, Brent Harsveld
Voorzitter Businessclub De Rooi Pannen
Events
Lentebockproeverij
Woensdag 20 april was het dan zo ver! Op een zonovergoten terras op de binnenplaats van MBO Horeca Tilburg vond de lentebockproeverij plaats, die in het teken stond van ‘soft’ zakelijk ontmoeten en zichtbaar zijn. Tweedejaarsleerlingen verzorgden het event onder toeziend oog van docenten Wim Kint en Angela van den Boogaard. Op deze manier gaf dit voor de leerlingen ook weer een andere dimensie aan het vak. meerů
Aankomende events
13 september: back to business (bedrijfsbezoek) SAVE THE DATE!
oktober: flitsevent
november: high wine
december: DRP On Tour

Events 2017
januari: nieuwjaarsevent
februari: coffee en business
13 maart: algemene ledenvergadering
Heb jij mooie herinneringen aan De Rooi Pannen die je met ons wilt delen?

De Rooi Pannen bereikt in oktober 2017 een bijzondere mijlpaal, namelijk haar 50-jarige bestaan. Duizenden mensen hebben er, net zoals jij, gestudeerd of gewerkt en bijgedragen aan de school zoals die nu is. Via www.50jaarderooipannen.nl vragen we jouw hulp in de voorbereidingen op het jubileum, dat uiteraard groots gevierd wordt.

Wij zijn namelijk op zoek naar beeldmateriaal, zoals foto’s en filmpjes, van mensen die de afgelopen 50 jaar op welke manier dan ook een band hebben gehad met de school. Oud-leerlingen werken in vele branches en zijn uitgevlogen naar zeer diverse plekken over de hele wereld. Hopelijk kunnen ook zij bereikt worden, zodat ze een bijdrage kunnen leveren.

meerů
Ledennieuws

Internationale speler op het gebied van chocoladedecoratie

Dobla is gespecialiseerd in het maken van premium chocoladedecoraties, -cups, -toppings en -logo’s. Met vestigingen in Nederland, België, Amerika en Vietnam is Dobla een internationale speler op het gebied van chocoladedecoratie in de bakkerij-industrie, foodservice/out of home, ambachtelijke bakkerij en retail.

meerů
De Rooi Pannen vertelt...

15-jarig bestaan MBO Toerisme/Recreatie Breda
De afdeling MBO Toerisme/Recreatie Breda hield zaterdag 28 mei een reünie ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan. Een moment om groots uit te pakken, samen te komen, herinneringen op te halen en samen naar de toekomst te kijken.
Met ruim 300 aanmeldingen van oud-leerlingen ging het evenement om 16.00 uur van start. Via de rode loper werden de oud-leerlingen welkom geheten door huidige leerlingen. “Een geweldig gezellige sfeer met de leukste verhalen. Leuk om te zien hoe iedereen terecht is gekomen”, aldus Steven van Ringelestijn (afdelingsdirecteur). Na de inloop stond cabaretier Harrie Glotzbach klaar in de aula voor een humoristisch vermaak. Later werd de bbq ontstoken en barstte het feest los onder leiding van 538 DJ Dorus van Mosselveld.  
Naast veel positieve reacties hield de afdeling stageplekken, gastcolleges, workshops en examinatoren aan deze dag.

meerů
Nieuwe leden stellen zich voor...

Nieuw bestuurslid: Remco Coppejans

“Ik ben 39 jaar en woonachtig in Baarle-Hertog. In 1996 ben ik afgestudeerd aan de afdeling MBO Handel en ben ik mijn carrière gestart in de facilitybranche. De eerste jaren tot eind 2006 in de schoonmaak (familiebedrijf) en daarna heb ik een groothandel opgezet in hygiëneproducten voor de professionele gebruiker. In de avonduren heb ik bij Fontys Eindhoven de opleiding Bedrijfskader gevolgd en sinds mei 2015 ben ik werkzaam als sales manager voor één van de grootste schoonmaakgroothandels van Nederland: Frag Hygiëne. Kortom; wanneer je iets wilt weten over facility of hygiëne dan moet je bij mij zijn.

Binnen de businessclub ga ik me bezighouden met de marketing en PR van de club, dus in de toekomst ga je zeker nog eens van mij horen. Tot snel op één van de events van de businessclub.”

meerů
Businessclub De Rooi Pannen
Secretariaat Businessclub De Rooi Pannen
Postbus 1458
5004 BL Tilburg
Tel: 013 - 595 56 31
Fax: 013 - 595 56 28
Stuur een e-mail