BUSINESSCLUB DE ROOI PANNEN

ONZE MISSIE OP EEN TAFELLAKEN
  De Rooi Pannen  
    Facebook Twitter LinkedIn
 
Nieuws vanuit het bestuur
In februari hebben wij als bestuur een ‘tafellakensessie’ gehouden: een brainstormsessie waarbij deelnemers op een tafelkleed hun ideeën kunnen schrijven. Onder begeleiding van businessclublid en coach Harry van Dijk hebben wij gezamenlijk een nieuwe missie voor onze businessclub geformuleerd. Onze missie duidt aan wat ons als oud-leerlingen van De Rooi Pannen met elkaar verbindt en welke rol wij daarin als businessclub willen spelen.

Het structureel verbinden van en kennisdeling realiseren onder De Rooi Pannen en ondernemende oud-leerlingen.

Deze missie is de ‘nalatenschap’ die ik als scheidend voorzitter graag aan de businessclub wil meegeven. Na twee jaar vice-voorzitter en drie jaar voorzitter van deze prachtige oud-leerlingenvereniging te zijn geweest, waarbij ik met het bestuur heb gewerkt aan professionalisering en verjonging van de businessclub, draag ik de voorzittershamer graag over aan een nieuwe, jonge voorzitter. Dit maakt de weg vrij voor de nieuwe koers en verdere verjonging van de businessclub. Maar ook voor mijzelf om nieuwe dingen te ondernemen.

Die nieuwe voorzitter heet Brent Harsveld. Brent maakt sinds 2015 deel uit van het bestuur van de businessclub en stond met ons aan de wieg van onze nieuwe missie. Ik wens Brent en zijn bestuur bijzonder veel plezier en succes en dank u allen hartelijk voor het in mij gestelde vertrouwen.

Joep Hilbink
(oud-)voorzitter
Dankwoord van oud-bestuurslid Carien Hamburg-Paymans

“Ik wil jullie allen bedanken voor alles wat ik de afgelopen 6 jaar heb meegemaakt als bestuurslid van Businessclub De Rooi Pannen. Ik heb veel leuke mensen ontmoet, ben op schitterende en unieke locaties geweest, heb mezelf hierin een stukje kunnen ontwikkelen en heb veel geleerd van deze ontmoetingen. Samen met de andere bestuursleden hebben we voor onze leden mooie events mogen organiseren. In de opeenvolgende jaren werd de samenwerking met school intensiever. Het heeft me best wel wat vrije uurtjes gekost, maar ik heb het er graag voor over gehad.

meerů
Events
Algemene ledenvergadering: het stokje overdragen

Voor de algemene ledenvergadering op maandag 14 maart waren we te gast bij Golfclub Prise d’eau in Tilburg. Voor degenen die kennis wilden maken met de golfsport werd de mogelijkheid geboden om twee uur te putten, chippen en swingen. Dit onder begeleiding van een golf-pro, die ons de eerste vaardigheden uitlegde.


Aansluitend werden we ontvangen in het clubhuis met een drankje en een voorgerecht, dat werd verzorgd door Bonheur Horeca Groep. Voor aanvang van de vergadering heette Nick Klaassen ons welkom en vertelde in het kort over Prise d’eau. Hier voegde Toon Klaassen een woord aan toe over Businessclub Prise d’eau. Wellicht kunnen we iets van elkaar leren en kunnen we komen tot een vorm van samenwerking. Daarna begon de vergadering die werd geopend door onze voorzitter Joep Hilbink. Aan de orde kwamen de jaarrekening en begroting, de activiteiten van het afgelopen jaar, de voorgenomen events van het komend jaar en de nieuwe visie en missie van de businessclub.

meerů
Komende events

20 april Lentebockproeverij
De lente gaat bijna van start en de eerste zonnestralen zijn in zicht. Daarom organiseert de businessclub een Lentebockproeverij op woensdag 20 april bij de afdeling MBO Horeca Tilburg.
Ontmoet onder andere oud-leerlingen en andere relaties en geniet samen van diverse voorjaarsbieren met daarbij verschillende, maaltijdvullende gerechten. Een deel van de avond wordt ingevuld door één of meerdere interessante gastspreker(s).

meerů
De Rooi Pannen vertelt...

Like ons op Facebook
Wist jij dat De Rooi Pannen een eigen Facebookpagina heeft? Op deze pagina worden de meest actuele nieuwsberichten geplaatst over onze onderwijsafdelingen en de businessclub. Als je op de hoogte wilt blijven van alles wat met De Rooi Pannen te maken heeft, like dan www.facebook.com/derooipannen. Ook open dagen, evenementen en reünies zijn in de evenementenlijst terug te vinden.

meerů
Nieuwe leden stellen zich voor
Lisa van Rosmalen
"Ik ben Lisa, 25 jaar, woonachtig in Tilburg en sinds 4 januari 2016 werkzaam als secretarieel/administratief medewerker op het PR-bureau van De Rooi Pannen. Tevens heb ik het secretariaat van de businessclub overgenomen van mijn voorganger Ans. Mijn beroepsopleiding (MBO Toerisme/Recreatie) heb ik gevolgd op De Rooi Pannen in Tilburg. Hierna ben ik gaan werken als allround reisadviseuse bij D-reizen in Tilburg. Hier heb ik 5 jaar gewerkt. Door de economische recessie en onrust in de wereld nam de drukte af, hierdoor werd het voor mij tijd uit te kijken naar een nieuw uitdaging. Ik hoop de komende jaren veel te kunnen betekenen in de ondersteuning van mijn collega's en de businessclub en ik kijk uit naar een prettige samenwerking." meerů
Mededeling
Verzoek aan alle leden om de persoonlijke gegevens te controleren en evt. te updaten in de digitale who=who lijst. Als je rechtboven op je eigen naam klikt, kun je jouw accountgegevens aanpassen. Zo weten we zeker dat alle uitnodigingen en nieuwsbrieven op de goede plaats terecht komen.
Alvast bedankt.
Businessclub De Rooi Pannen
Secretariaat Businessclub De Rooi Pannen
Postbus 1458
5004 BL Tilburg
Tel: 013 - 595 56 31
Fax: 013 - 595 56 28
Stuur een e-mail