BUSINESSCLUB DE ROOI PANNEN

NIEUWE RONDE, NIEUWE UITDAGINGEN
  De Rooi Pannen  
    Facebook Twitter LinkedIn
 
Nieuws vanuit het bestuur
Nieuwe ronde, nieuwe uitdagingen
Nu het einde van het jaar nadert, maakt iedereen zich op voor het nieuwe jaar. Wat zal 2016 ons brengen? Het wordt voor ons als bestuur in ieder geval een jaar vol uitdagingen. Zo constateren wij de afgelopen vijf jaar een terugloop van het aantal leden en van het bezoek aan businessclubevents. Daarnaast staat een aantal bestuurswisselingen op stapel. En - last but not least - hebben wij op 26 november op feestelijke wijze afscheid genomen van Ans van de Sanden. Zij was sinds de oprichting één van de steunberen van de businessclub. Zij gaat nu, samen met haar man Jack, van een welverdiend (pre-)pensioen genieten. Lisa van Rosmalen, oud-leerling van de afdeling MBO Toerisme/Recreatie Tilburg, gaat het secretariaat van de businessclub overnemen. De overige taken worden door ons als bestuur opgepakt.

Om al deze uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, zijn wij op zoek naar nieuwe, bevlogen bestuursleden die de businessclub een warm hart toedragen. Heeft u belangstelling of wilt u iemand voordragen? Neem dan contact op via businessclub@derooipannen.nl.

Namens het bestuur van de businessclub wens ik u fijne feestdagen.

Joep Hilbink
Voorzitter
Terugblik events
Stamppottenbuffet bij Faculty Club Tilburg
Twintig leden van de businessclub genoten dinsdag 3 november van een stamppottenbuffet bij de Faculty Club in Tilburg. De Bonheur Groep zwaait hier de scepter. Zij lieten de gasten genieten van pompoensoep met linzen en truffelroom en drie verschillende stamppotten namelijk, boerenkool met aardpeer, shiitake en kalfssucade, oerwortel met gelakt buikspek en zuurkool met komijn, gegrilde doradefilet en saffraansaus. meerů
Nieuwe events
Sylvestertour
Het bestuur zoekt voortdurend naar vernieuwende events. Echter de traditionele en altijd druk bezochte Sylvestertour willen we graag behouden. Op 20 januari 2016 vindt deze culinaire tour plaats in Tilburg. We starten en eindigen midden in de stad bij restaurant Taste van Hotel Mercure.
Zet 20 januari alvast in uw agenda!
Ledennieuws
Spetterend afscheid van de ‘leading lady van PR’
Een receptie voor meer dan honderd man, een taart van circa een meter doorsnee, heel wat flessen drank, een huis van chocolade, talloze andere cadeaus, veel lovende woorden, een prachtig diner… het kon niet op tijdens de jubileumviering en het afscheid van Ans van de Sanden van PR-bureau De Rooi Pannen en natuurlijk van het secretariaat van de businessclub. Dat ze in het zonnetje gezet is, is een understatement. Gelukkig genoot ze met volle teugen, want dat verdiende ze dubbel en dwars na 25 jaar inzet en betrokkenheid. Nu mag ze gaan genieten van haar welverdiende (pre)pensioen. meerů
De Rooi Pannen vertelt...
VMBO-leerlingen doen mee met SocialSofa
SocialSofa is een initiatief in Tilburg om zoveel mogelijk bankjes te plaatsen als ontmoetingsplaats. De bankjes staan hier beter bekend als 'de bènkskes'.
Vorig schooljaar hebben de MAVO 3 klassen van VMBO Tilburg met veel plezier gewerkt aan ontwerpen voor een social sofa voor De Rooi Pannen; een social sofa voor leerlingen door leerlingen.
Op de afdeling was een tentoonstelling ingericht met de resultaten van deze opdracht. Leerlingen en docenten van alle afdelingen konden hun stem uitbrengen op het beste ontwerp. Dit ontwerp wordt gerealiseerd en geplaatst op het terrein van De Rooi Pannen in Tilburg. meerů
Nieuwe leden stellen zich voor
“Mijn naam is Roel Netten. Voordat ik mijn eigen bedrijf Bureau Horeca ben gestart, heb ik zo’n beetje alle (bij)banen gehad die je in de horeca kunt bedenken. Maar ik heb niet alleen op de horecavloer gestaan. Na mijn afstuderen heb ik gewerkt voor de Rabobank en Laco Recreatie. De brede kennis die ik heb opgedaan, gebruik ik nu om andere ondernemers verder te helpen.

Wij bespreken maandelijks de cijfers met onze klanten en maken deze levendig. Dat noemen we financieel management. Daarmee houden wij grip op de begroting. Vanuit het financieel management gaan wij verder met strategisch advies. De toegevoegde waarde vanuit de administratieve dienstverlening. Wij richten ons op starters, maar ook op ondernemers die een frisse blik op de zaak willen. Kijk verder op www.bureauhoreca.nl. meerů
Businessclub De Rooi Pannen
Secretariaat Businessclub De Rooi Pannen
Postbus 1458
5004 BL Tilburg
Tel: 013 - 595 56 31
Fax: 013 - 595 56 28
Stuur een e-mail