Marketing & Evenementen Tilburg bezoekt Maastricht en M/E Congrestival

Datum: 11 oktober 2017

Op 9 en 10 oktober jl. zijn de Evenementenleerlingen van het maatwerktraject havisten naar Maastricht gegaan voor de jaarlijkse Events & Leisure Management Dagen. De eerstejaarsleerlingen kregen veel informatie over wat er gebeurt op het evenementenvlak en vrijetijdsbesteding in Maastricht. Er waren presenstaties van de gemeente over de aanvraag van vergunningen en evenementenprogrammering in Maastricht, organisatoren van evenementen vertelden hun ervaringen, ze kregen een rondleiding over Dormio Resort Maastricht en bezochten de BBB Maastricht, een horecabeurs in het MECC.

Ook kregen zij informatie over en een rondleiding door het ontwikkelingsgebied Sphinkxkwartier. Hierna kregen zij een marketing en evenementenvraagstuk die ze moesten beantwoorden en pitchen.

De eerstejaarsleerlingen van Marketing & Evenementen, zitten ook niet stil. Zij hebben zich verdiept in de verschillende beroepen die je kan uitvoeren op evenementengebied. En beroep hebben ze uitgekozen en gingen deze zelf promoten als eigen bedrijf op het M/E Congrestival in Duvelhok in Tilburg afgelopen 10 oktober. Van cateringbedrijven tot beveiliging en van hostesses tot promoters, heel veel beroepenvelden werden met enthousiasme gepresenteerd op deze beurs.

Marketing & Evenementen Tilburg bezoekt Maastricht en M/E Congrestival
Klik op de foto voor een vergroting
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo