Nieuwe themadiners bij MBO Horeca Tilburg

Datum: 14 juni 2017

Derdejaarsleerlingen Horecaondernemer/-manager uit Tilburg verzorgen in het begin van schooljaar 2017/2018 nieuwe themadiners in het onderwijsrestaurant van de afdeling MBO Horeca. 

1001 nacht
Een daarvan vindt plaats van 4 t/m 22 september en heeft als thema 1001 nacht. Laat u meenemen in de cultuur van het Midden-Oosten, met typisch Midden-Oosterse gerechten als lamsköftes, linzensoep, Turkse salades en malabi en ontdek zo deze mooie cultuur. Binnen dit thema kunt u dineren vanaf 22 euro per persoon. 

The Great Gatsby
Dit themadiner gaat van start op 25 september en gaat door tot 27 oktober m.u.v. jubileumweek en herfstvakantie. Themarestaurant The Great Gatsby neemt u mee in de wereld van the Roaring Twenties, waar rijkdom en klassiek eten een prioriteit is. Laat u verwennen door twintig enthousiaste leerlingen en geniet van het luxe Amerikaanse leven.

Once upon a time
Een ander themarestaurant, Once upon a time, loopt van 30 oktober t/m 24 november. Wij willen dan u verwelkomen in ons sprookjesbos om te genieten van een heerlijke avond vol belevenissen, kookkunsten en gastvrijheid. Op een magische wijze zult u ontvangen worden in het restaurant, waar u zich direct zult wanen in een magische wereld vol sprookjes. U zult u verbazen over de gerechten die wij voor u hebben geselecteerd, en hoe deze stuk voor stuk aansluiten bij ons idee van een wereld vol sprookjes. U zult de volledige avond in de watten gelegd worden door onze collega’s in de bediening, die de ervaring voor u nog mooier zullen maken. Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen in november.

 

Reserveren

Reserveren voor de themadiners kan door contact op te nemen met het Onderwijshotel van De Rooi Pannen in Tilburg via 013 – 595 56 50.

 

 

De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo