50 jaar De Rooi Pannen is… tijd voor een reŁnie

Datum: 18 mei 2017

Vijftig jaar kwalitatief hoogstaand en praktijkgericht onderwijs. Die mijlpaal bereikt De Rooi Pannen in oktober 2017. Duizenden mensen hebben er gestudeerd of gewerkt en bijgedragen aan de school zoals die nu is. In het diverse jubileumprogramma is een reŁnie dan ook onontbeerlijk. Op 11 oktober vindt op iedere locatie een weerzien plaats tussen oud-leerlingen en (oud-)docenten.

De Rooi Pannen is in vijftig jaar uitgegroeid tot een scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda, waar VMBO- en MBO-opleidingen aangeboden worden op het gebied van handel, horeca, toerisme/recreatie, vormgeving en marketing/evenementen. “Wat is mooier dan dit jubileum vieren met alle mensen die aan dit succes bijgedragen hebben?”, vindt Tiny Pheninckx, voorzitter van het College van Bestuur van De Rooi Pannen. De voorbereidingen op de grootse reŁnie zijn daarom al in volle gang.

Van 19.00 tot 23.00 uur zijn de oud-leerlingen en (oud-)docenten welkom om met elkaar herinneringen op te halen. Dit gebeurt dus niet op ťťn plek, maar op iedere afdeling afzonderlijk. “Tijdens een reŁnie is de herkenbaarheid belangrijk”, licht Tiny toe. “Daarom heeft iedere onderwijsafdeling in zijn eigen gebouw een feestelijk weerzien.” Ook wie op de School voor Konsumptieve Beroepen heeft gezeten, die later fuseerde met De Rooi Pannen, is welkom. Op www.50jaarderooipannen.nl kunnen oud-leerlingen en –docenten zich aanmelden voor een bijdrage van € 10,00. Ook is op deze website te zien wie zich al aangemeld heeft.

50 jaar De Rooi Pannen isÖ tijd voor een reŁnie
Klik op de foto voor een vergroting
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo