Toerisme/Recreatie

MBO Toerisme/Recreatie

In de vrijetijdssector draait alles om gastvrijheid en de beleving van de klant. Het is een dynamische branche waarin veel afwisselend werk te vinden is, in Nederland en ver daarbuiten. Met een opleiding van MBO Toerisme/Recreatie kun je bijvoorbeeld gaan werken bij een reisorganisatie, een touroperator, een hotel, een vakantiepark, een camping, een pretpark, een (sport)evenementenorganisatie of ander recreatiebedrijf.

Leerling Leidinggevende travel en hospitality
ChloÚ de Brouwer
Leidinggevende travel en hospitality

“De opleiding Leidinggevende travel en hospitality spreekt me al heel
lang aan. Na de meeloopdag wist ik zeker dat dit de opleiding voor mij was. Ik vind het leuk om les te krijgen in de praktijklokalen, omdat het dan net lijkt alsof je in een hotel, op een vliegveld of in een reisbureau bent. Mijn favoriete vak is reisbestemmingen. Een leuke leraar die dan vol enthousiasme vertelt over allerlei landen en plekken, daar word ik zelf echt door ge´nspireerd! Ik hoop dat ik straks tijdens mijn stages klanten ook zo enthousiast kan maken voor een reis.”
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo