Marketing Evenementen

MBO Marketing/Evenementen

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van de commerciŽle dienstverlening? Ben je een echte teamspeler, die initiatief durft te nemen en uitdagingen met beide handen aangrijpt? Voel je je als een vis in het water in een dynamische werkomgeving en wil je de beste worden in je vakgebied? Dan kun je bij ons je talent verder ontwikkelen. Wij bieden opleidingen aan, die van jou een specialist maken in de marketing, communicatie of evenementen.
Leerling Medewerker evenementenorganisatie

Angela Bacharidis
Medewerker evenementenorganisatie

“Ik zit nu in mijn 2e jaar van Medewerker evenementenorganisatie. Ik vind het een leuke opleiding, maar wel ontzettend druk. Er wordt veel van je gevraagd, maar je leert er erg veel van. Zelf heb ik hiervoor het HAVO gedaan, helaas was dit niveau te hoog gegrepen en is deze opleiding een prima uitvalsbasis.


Ik doe nu wat ik leuk vind en presteer goed op school. Volgend jaar ga ik mijn examen jaar in en ga ik ook alvast mijn pre-bachelor volgen. Dit is een nieuw project van school in samenwerking met Fontys Eindhoven waardoor ik de HBO-opleiding in 3,5 jaar kan afronden. Je wordt op school goed begeleid. Ik heb dyslexie en op de HAVO zat mijn dyslexie mij erg in de weg. Nu ik hier ben heb ik daar geen last meer van. Je krijgt bijvoorbeeld extra tijd bij toetsen. Ook zijn alle leraren ervan op de hoogte. Je leert op eigen benen staan maar als het even niet lukt staat er altijd een leraar voor je klaar. Met een goede inzet en goede instelling kom je hier al snel erg ver.


Kortom, ik zit hier prima op mijn plek en raad deze opleiding zeker aan. Ben jij iemand die houdt van organiseren en goed is in plannen, dan is deze opleiding zeker iets voor jou. En mocht het HAVO even niet lukken dan is dit echt een prima uitvalsbasis waar je op je niveau blijft werken en waar je meer dan genoeg uitgedaagd wordt."

De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo