Marketing Evenementen

MBO Marketing/Evenementen

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van de commerciŽle dienstverlening? Ben je een echte teamspeler, die initiatief durft te nemen en uitdagingen met beide handen aangrijpt? Voel je je als een vis in het water in een dynamische werkomgeving en wil je de beste worden in je vakgebied? Dan kun je bij ons je talent verder ontwikkelen. Wij bieden opleidingen aan, die van jou een specialist maken in de marketing, communicatie of evenementen.
Leerling maatwerktraject
Lot Mollema
Leerling Maatwerktrajecten voor havisten

"Ik heb hard moeten werken om de HAVO te halen. Om mijn opties open te houden ging ik op zoek naar alternatieven. Bij het intakegesprek werd de optie maatwerktraject voor havisten geadviseerd, waar je wel een HAVO-diploma voor nodig hebt. Ik besloot ervoor te gaan. Dit is voor mij de ideale oplossing, omdat het een goede tussenweg is. De combinatie praktijk en theorie is voor mij een nuttige voorbereiding op het HBO.

Ik ben bereid veel voor school te doen maar ik wilde ook graag op kamers om van mijn studententijd te kunnen genieten. De kans zat erin dat het HBO voor mij dan nog net te moeilijk zou worden. Daarom heb ik ervoor gekozen om eerst op het MBO een goede basis te creŽren en dan door te stromen naar het HBO. Ik heb er nu ťťn jaar op zitten en ik heb mijn eerste stage bij Studio Y in Oisterwijk volbracht. Daar heb ik meegewerkt aan de organisatie van zakelijke teambuildingsdagen voor bedrijven. Terugkijkend op het eerste jaar is mijn keuze de juiste geweest want het bevalt me heel goed!"
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo