Horeca

MBO Horeca

Ga jij voor een carrière in de horeca? Dan kies je voor een boeiende en dynamische bedrijfstak.

Gastvrij, vriendelijk, professioneel en commercieel dat is waar het in de horecabranche om gaat. Je houding en uiterlijke verzorging zijn de eerste zaken waar een gast op let.

Heb je een vriendelijke uitstraling en maak je makkelijk contact? Heb je een commerciële instelling en wil jij je verder bekwamen in de horeca of aanverwante sectoren? Start dan jouw carrière op De Rooi Pannen.

Leerling Leidinggevende bediening
Sharon Louer
Leidinggevende bediening

“Ik zit nu voor het vijfde jaar op De Rooi Pannen in Tilburg, waarvan ik de laatste twee jaar de opleiding Leidinggevende bediening volg. Nadat ik de opleiding Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw had afgerond, wist ik direct dat ik me nog verder wilde ontwikkelen in de horeca. Ik zocht iets met meer uitdaging en verantwoordelijkheid. Deze opleiding leek me daar perfect voor. Tot nu toe heeft deze opleiding aan al mijn verwachtingen voldaan. Je krijgt niet alleen meer verantwoordelijkheid binnen je leerbedrijf, maar ook op school ligt de verantwoordelijkheid bij jezelf. Het is jouw taak om je afdelingsplan netjes en op tijd af te krijgen.”
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo