Handel

MBO Handel

Hou je van uitdagingen, durf je kansen te grijpen en heb jij een uitstekend commercieel gevoel? Dan ben je van harte welkom in de wereld van de handel: een dynamische bedrijfstak, die jonge mensen met talent en ondernemingszin met open armen ontvangt. Klantvriendelijkheid, creativiteit, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en vernieuwend denken: daar draait het in de handel om.
Leerling verkoopspecialist BBL
Muberra Boyukata

"Mijn grote droom is een eigen supermarkt. Om haar droom te verwezenlijken volgt ze de opleiding Verkoopspecialist op niveau 2. Maar dat was niet de enige reden om een opleiding aan de De Rooi Pannen te volgen. Ik koos ook voor De Rooi Pannen omdat ik goede verhalen hoorde over de school en vanwege de gezellige sfeer die er heerst.
Ik ben erg positief over de manier waarop docenten en leerlingen met elkaar omgaan; respect voor elkaar staat voorop. Bovendien ben ik blij met de persoonlijke begeleiding en ondersteuning die je krijgt tijdens de lessen."

Muberra wil na deze opleiding doorstromen naar de opleiding ondernemer/manager retail om verder te bouwen aan haar toekomst: het beheren van haar eigen supermarkt.
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo