Bestuur

Het bestuur van de businessclub bestaat uit oud-leerlingen die werkzaam zijn in het bedrijfsleven en vertegenwoordigen de verschillende onderwijsafdelingen van De Rooi Pannen.

Dit zijn onze bestuursleden:

 • Brent Harsveld

  Brent Harsveld

  voorzitter
  Afgestudeerd aan de afdeling Horeca in 2007
  Ik ben Brent Harsveld en heb in 2007 de opleiding Horecaondernemer/ -manager in Tilburg afgerond. Ik ben al een tijdje lid van Businessclub De Rooi Pannen en sinds maart 2016 als voorzitter.

  Tijdens en na mijn studie ben ik in de horeca blijven werken met name voor (inter-)nationale hotelketens. Ik heb diverse functies bekleed binnen de F&B en algemeen management. Ik heb een aantal keer als introducé een event van de businessclub bijgewoond en voelde nog steeds die verbondenheid met De Rooi Pannen. Om deze reden wil ik graag ook iets terug doen door o.a. de praktijk en theorie beter op elkaar af te stemmen. Daarnaast wil ik proberen om de businessclub vooral interessant te maken voor de (jonge) afgestudeerden en te laten ervaren dat deze club daadwerkelijk iets kan toevoegen. Netwerken in een ontspannen sfeer op fantastische locaties!
 • Luuk Steel

  Luuk Steel

  vice-voorzitter
  Afgestudeerd aan de afdeling Horeca in 1987
  Mijn naam is Luuk Steel, geboren in Hulst (Zeeuws-Vlaanderen) heb een vriendin en 2 zoons. Sinds mijn 15e ben ik werkzaam in de horeca, dus inmiddels alweer ruim 30 jaar. Via de PIVA hotelschool in Antwerpen ben ik uiteindelijk op de Middelbare Hotelschool van De Rooi Pannen terecht gekomen. Mijn stage liep ik bij Sheraton Hotel Brussel en het Kurhaus in Scheveningen.

  Na mijn militaire dienstperiode ben ik gestart als bedrijfsleider bij Hotel AlteA (nu Mercure) aan de Heuvel in Tilburg. Na 7 jaar vond ik de tijd rijp voor een eigen bedrijf en heb toen in 1995 hotel Waalwijk overgenomen. Na wederom een jaartje of 7 heb ik het hotel overgedragen aan mijn toenmalige bedrijfsleider. Daarna was ik actief in de horeca-makelaardij en kwam daardoor terecht bij Hotel de Leijhof in Oisterwijk, wat ik 8 jaar heb geëxploiteerd. Vanaf begin dit jaar ben ik weer terug in de makelaardij en doe diverse advies-en consultancy werkzaamheden in de horeca. Ik ben al weer enkele jaren met veel plezier bestuurslid van de businessclub en vanaf 2013 ook vice-voorzitter.
 • Jop van de Wouw

  Jop van de Wouw

  penningmeester
  Afgestudeerd aan de afdeling Horeca in 2008
  Ik ben Jop van de Wouw en heb de opleiding Horeacondernemer-/manager gevolgd en in 2008 afgerond. Na De Rooi Pannen heb ik mijn opleiding voortgezet in Maastricht in dezelfde branche.
  Na een tijd op Curaçao bij diverse hotels en restaurants gewerkt te hebben, ben ik nu werkzaam bij Repay HRM. Dienstverlener van payrolling binnen alle branches in Nederland en natuurlijk bekend binnen de horeca. Nog steeds een link met de horeca dus, want dat kan ik uiteindelijk niet missen. Daarom ben ik ook lid geworden van de Businessclub om die relaties te onderhouden.
  Naast het lid zijn wil ik de Businessclub ook wat teruggeven en mijzelf actief inzetten en dat is in de rol van penningmeester.
  We gaan elkaar snel zien bij de volgende activiteit!
 • Remco Coppejans

  Remco Coppejans

  marketing/pr
  Afgestudeerd aan de afdeling Handel in 1996
  Ik ben 39 jaar en woonachtig in Baarle-Hertog. In 1996 ben ik afgestudeerd aan de afdeling MBO Handel en ben ik in de facilitybranche gaan werken. De eerste jaren tot eind 2006 in de schoonmaak (familiebedrijf) en daarna heb ik een groothandel opgezet in hygiëneproducten voor de professionele gebruiker. In de avonduren heb ik de opleiding Bedrijfskader gevolgd aan de Fontys in Eindhoven en sinds mei 2015 ben ik werkzaam als sales manager voor één van de grootste schoonmaakgroothandels van Nederland: Frag Hygiene.
  Kortom; wanneer je iets wilt weten over facility of hygiëne dan moet je bij mij zijn.

  Binnen de businessclub ga ik me bezighouden met de marketing en pr van de club, dus in de toekomst ga je zeker nog eens van mij horen. Tot snel op één van de evenementen van de businessclub.
 • Hanneke Majoor

  Hanneke Majoor

  algemeen bestuurslid
  Afgestudeerd aan de afdeling Horeca in 1984

  Ik ben bij De Rooi Pannen als leerling begonnen (middelbare Hotelschool), kwam terug als stagiair, ging vervolgens aan de slag als docent, werd daarna adjunct-directeur en inmiddels ben ik alweer een tijdje werkzaam als directeur van de afdeling Horeca Tilburg.

   

  Ondanks dat ik oorspronkelijk in Laren woonde, koos ik toch voor De Rooi Pannen en ging ik op kamers in Tilburg. Na de opleiding heb ik op verschillende plaatsen in de horeca gewerkt en ben ik er even uit geweest om me op het moederschap te richten. Na enkele jaren wilde ik weer aan het werk. Om een baan te vinden die ik met mijn kinderen kon combineren, besloot ik een docentenopleiding te volgen. Tijdens die opleiding kwam ik wederom bij De Rooi Pannen terecht, deze keer als stagiaire bij de afdeling Horeca Eindhoven. En via deze stage kwam ik eind jaren ’90 aan een baan als docent serveren voor één dag in de week.

   

  Toen De Rooi Pannen ging fuseren met ROC De Leijgraaf bood dit de mogelijkheid mijn uren uit te breiden. Ik mocht de horecaopleidingen voor De Leijgraaf opzetten, een ontzettend leuke kans. Toen het samenwerkingsverband een paar jaar later echter weer verbroken werd, moest ik een keuze maken. Al snel wist ik: mijn hart klopt voor De Rooi Pannen, daar wil ik voor gaan. Gelukkig kon ik terugkomen, deze keer als docent serveren op de afdeling VMBO in Eindhoven. Horeca was voor mij gesneden koek, maar door de combinatie met leerlingen bood het mij weer genoeg uitdaging. Ik hou nou eenmaal van pubers. De volgende stap in mijn carrière was adjunct-directeur, ook bij het VMBO in Eindhoven. Dit heb ik zes jaar gedaan. Er was geen noodzaak om van baan te wisselen, maar ik had altijd al de heimelijke wens om directeur te worden van één van de horeca-afdelingen. Dus toen ik hoorde dat Jan van Alphen die post zou verlaten, wist ik dat dat mijn volgende stap zou worden. De rest is geschiedenis.

De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo