Aanmelden

Je kunt je op 2 manieren aanmelden voor een opleiding: digitaal of per post. De Rooi Pannen neemt jouw aanmelding in behandeling. Kijk voor de overige zaken die moeten worden aangeleverd onder de button 'digitaal aanmelden'. Een intakegesprek met je ouders/verzorgers maakt altijd onderdeel uit van de aannameprocedure. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging.

Digitaal

Dit duurt ongeveer 10 minuten.

Digitaal aanmelden

Per post

Download hier het aanmeldingsformulier en print het uit. Vul je gegevens in en stuur het op naar de adresgegevens vermeld op het formulier. Vergeet ook niet het doorstroomdossier in te vullen en mee te sturen.

Download aanmeldingsformulieren


Doorstroomdossiers

Leerlingen die zich aan willen melden of reeds hebben aangemeld voor een MBO-opleiding aan De Rooi Pannen dienen ook een doorstroomdossier aan te leveren. Voor de regio Tilburg dient het Overdrachtsdossier MBO Regio Tilburg gedownload, ingevuld en per post verstuurd te worden; voor de regio Breda en Eindhoven dient het Doorstroomdossier MBO Regio Helmond en Eindhoven of het Doorstroomformulier MBO Regio Breda digitaal ingevuld en verstuurd te worden.

Per post

Download onderstaand het doorstroomdossier voor de regio Tilburg, vul het in en stuur het per post op, samen met je aanmeldingsformulier.

Download doorstroomdossiers

Digitaal Doorstroomdossier (DDD)

Vul door op onderstaande button te klikken het digitale doorstroomdossier in (regio Breda en Eindhoven). Deze handleiding helpt je stap voor stap bij het invullen van het digitale doorstroomdossier.

Digitaal Doorstroomdossier (DDD)

Hulp nodig
bij je aanmelding?


 
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo